Nakkefrikadeller

2 nakkekotteletter (?)
2 løg
1 æg
dl havregryn
rasp
mel
mælk
salt
peber




Kødet hakket skiftevis med kvarte løg. 2 gange. Til sidst kom en sjat rasp og havregryn igennem maskinen for at presse det sidste kød ud.

Farsen håndrørt med en ske. Flere havregryn og en skefuld mel tilsat for at justere konsistensen.

Uhm - det smagte dejligt :-)

0dsc_0001.jpg 53599 bytes 0dsc_0002.jpg 65290 bytes 0dsc_0004.jpg 88934 bytes 0dsc_0005.jpg 80969 bytes dsc_0002.jpg 81094 bytes dsc_0008.jpg 111862 bytes dsc_0010.jpg 79917 bytes dsc_0015.jpg 102837 bytes dsc_0018.jpg 50130 bytes thumb/gullash.jpg 79911 bytes p1010003.jpg 52238 bytes porrer.jpg 99291 bytes
   
../index.htmlErik's Hjelmesider2013062713:42size4093
thumb/gullash.htmlGullash2009042521:27size1354

Pictlinx ver 3.3 with random access slideshow - www.hjelmenet.dk/software - 20130701 14:52